Atago Master Serisi Dürbün Tipi El Refraktometresi
Atago Master Serisi Dürbün Tipi El Refraktometresi
Atago Master serisi, manuel refraktometre kullanımını en üst seviyeye taşıyan yenilikçi özellikleriyle laboratuvar profesyonellerinin vazgeçilmezi! Estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiren ödüllü tasarımıyla Good Design ve Invention gibi prestijli ödüllerin sahibi olan Atago Master serisi, dünya genelinde güçlü satış sonrası destek ağı ile tamir ve kullanım desteği sunmaktadır. 70 yıllık tecrübesi ve 154'ten fazla ülkeye ihracatı ile sektörde güvenilirliğini kanıtlamış bir markadır.
· Su geçirmez tasarımı sayesinde kolayca yıkanabilir ve hijyenik kullanım sağlar.
· Geniş ve net ekranı, ölçüm değerlerini kolayca okuyabilmenize olanak tanırken, pürüzsüz yüzeyi kontaminasyona karşı dayanıklılık sunar ve hijyen standartlarını korur.
· ATC sıcaklık telafisi ile çevresel sıcaklığa bağlı değişimler otomatik olarak düzeltilerek her zaman doğru sonuçlar elde edilmesini sağlar.
· Maksimum dayanıklılığı ile suya, toza ve düşmelere karşı yapılan tüm testlerden başarıyla geçmiştir.
|
Kategori |
Uygun numuneler |
Ölçüm aralığı |
Malzeme |
Özellik |
Model |
Uygun dijital model |
|
Numune |
||||||
|
Standard |
Meşrubat, Süt, Meyve ve Sebzeler, Ketçap, Soya Sosu, Kesme Yağı, Temizlik Maddesi vb. |
Brix 0-53% |
Metal |
α |
MASTER-53α |
PAL-1 |
|
T |
MASTER-53T |
|||||
|
M |
MASTER-53M |
|||||
|
S |
MASTER-53S |
PAL-S |
||||
|
PBT |
α |
MASTER-53PT |
PAL-1 |
|||
|
T |
MASTER-53PT |
|||||
|
M |
MASTER-53PM |
|||||
|
Düşük konsantrasyonu daha hassas bir şekilde ölçün |
Meşrubat, Çorba, Meyve ve Sebzeler, Kesme yağı, Temizlik maddesi vb. |
Brix 0-33% |
Metal |
α |
MASTER-α |
PAL-1 |
|
T |
MASTER-T |
|||||
|
M |
MASTER-M |
|||||
|
PBT |
α |
MASTER-Pα |
||||
|
T |
MASTER-PT |
|||||
|
M |
MASTER-PM |
|||||
|
Brix 0-20% |
Metal |
α |
MASTER-20α |
|||
|
T |
MASTER-20T |
|||||
|
M |
MASTER-20M |
|||||
|
PBT |
α |
MASTER-20Pα |
||||
|
T |
MASTER-20PT |
|||||
|
M |
MASTER-20PM |
|||||
|
Brix 0-10% |
Metal |
α |
MASTER-10α |
|||
|
T |
MASTER-10T |
|||||
|
M |
MASTER-10M |
|||||
|
PBT |
α |
MASTER-10Pα |
||||
|
T |
MASTER-10PT |
|||||
|
M |
MASTER-10PM |
|||||
|
Isı dayanımlı |
Tüm numuneler |
Brix 0-90% |
Metal |
α |
MASTER-500 |
PAL-H |
|
Baharatlar, Çorba |
Brix 0-50% |
Metal |
α |
MASTER-50H |
||
|
Reçel, Bal, Şurup, Fasulye ezmesi, Çikolata, Karamel, Tereyağı, Yenilebilir yağ vb. |
Brix 30-80% |
Metal |
α |
MASTER-80H |
||
|
Brix 45-93% |
Metal |
α |
MASTER-93H |
|||
|
Brix 60-100% |
Metal |
α |
MASTER-100H |
|
Kategori |
Uygun numuneler |
Ölçüm aralığı |
Malzeme |
Özellik |
Model |
Uygun dijital model |
|
Numune |
||||||
|
Özel skalalar |
Kırılma İndeksi |
RI 1.435-1.520 |
Metal |
M |
MASTER-RI |
PAL-RI |
|
Sebzeler |
Brix 0.0-53.0% |
Metal |
M |
MASTER-AGRI |
PAL-1 |
|
|
Deniz suyu |
Tuzluluk: 0-100% |
PBT |
α |
MASTER-S/Millα |
PAL-06S |
|
|
Ö.A. 1.000-1.070 |
M |
MASTER-S/MillM |
PAL-07S |
|||
|
Brix + Tuzlu Su |
Brix 0.0-33.0% |
PBT |
M |
MASTER-BX/S28M |
PAL-1 |
|
|
Tuzlu Su 0.0-28.0 g/100g |
PAL-03S |
|||||
|
Tuzlu Su 0-10% |
Tuzlu Su 0.0-10.0 g/100g |
PBT |
α |
MASTER-S10α |
PAL-03S |
|
|
M |
MASTER-S10M |
|||||
|
Tuzlu Su 0-28% |
Tuzlu Su 0.0-28.0 g/100g |
α |
MASTER-S28α |
|||
|
M |
MASTER-S28M |
|||||
|
Bal |
Brix 58.0-90.0% |
PBT |
α |
MASTER-Bal/BX |
PAL-22S |
|
|
Bal nemi 12.0-30.0% |
(Moisture & Brix) |
|||||
|
Ramen |
Brix 0-33.0% |
PBT |
α |
MASTER-Ramen α |
PAL-96S |
|
|
Kansui Baume 0.0-10.0 |
M |
MASTER-Ramen M |
Ramen Meister Set |
|||
|
Soya sütü |
Katı soya içeriği %0,0-20,0 |
PBT |
α |
MASTER-Soymilk α |
PAL-27S |
|
|
Magnezyum klorür %0,0-12,0 |
M |
MASTER-Soymilk M |
||||
|
Soğutma sıvısı |
E.G/P.G 0-70% |
PBT |
M |
MASTER-BR |
PAL-88S |
|
|
PG/EG için Konsantrasyon ve Donma Sıcaklığı |
Donma Sıcaklığı 0-50℃ |
PAL-91S |
||||
|
Soğutma sıvısı |
Donma Sıcaklığı 0-50℃ |
M |
MASTER-BC |
|||
|
Akü sıvısı・PG/EG için donma sıcaklığı |
Akü sıvısı 1.150-1.300 |
|||||
|
İdrar Özgül Ağırlığı |
İdrar Ö.A. 1.000-1.060 |
PBT |
α |
MASTER-URC/Nα |
PAL-10S |
|
|
M |
MASTER-URC/NM |
|||||
|
İdrar Özgül Ağırlığı + Serum Protein |
İdrar Ö.A. 1.000-1.060 |
PBT |
α |
MASTER-SUR/Nα |
PAL-10S |
|
|
Serum Protein 0.0-12.0 g/100mL |
PAL-11S |
|||||
|
Kırılma indisi (nD) 1.3330-1.3660 |
M |
MASTER-SUR/NM |
||||
|
Hayvan idrarı özgül ağırlığı |
İdrar Ö.A. (Köpek) 1.000-1.060 |
PBT |
α |
MASTER-VET |
PAL-DOG&CAT |
|
|
İdrar Ö.A. (Kedi) 1.000-1.080 |
PAL-DOG |
|||||
|
Serum Protein skalası 0.0-14.0 g/100mL |
PAL-CAT |
|||||
|
PAL-Rabbit |
||||||
|
Şarap |
T.A. 0.0-25.0% |
Metal |
α |
MASTER-TA |
PAL-79S |
|
|
Brix 0.0-40.0% |
||||||
|
Oe 0.0-25.0% |
Metal |
α |
MASTER-OE |
PAL-87S |
||
|
Brix 0.0-40.0% |
||||||
|
Oe(GER) 30-170° |
Metal |
α |
MASTER-GOE |
PAL-86S |
||
|
Brix 0.0-40.0% |
||||||
|
KMW 0-27.0° |
Metal |
α |
MASTER-KMW |
PAL-83S |
||
|
Brix 0.0-33.0% |
||||||
|
Baume 0-21.0° |
Metal |
α |
MASTER-BAUME |
PAL-84S |
||
|
Brix 0.0-40.0% |
Broşürü İndirmek İçin Tıklayınız
Ürün videosu için tıklayın: