Mettler Toledo Inlab Expert Pro-ISM Model pH Elektrodu (30014096)
Mettler Toledo Inlab Expert Pro-ISM Model pH Elektrodu (30014096)
Entegre sıcaklık probu, PEEK gövde, sabit kablo ve Akıllı Sensör Yönetimi (ISM®) özelliklerine sahip kombine pH elektrodu. Hem laboratuvar hem de dış mekandaki genel uygulamalar için tasarlanmıştır. Sağlam yapısı sayesinde bakım gerektirmez ve uzun ömürlü performans sunar.
· Zorlu koşullara karşı maksimum dayanıklılık: Kimyasal ve mekanik direnci yüksek PEEK gövde, en zorlu ortam koşullarında bile güvenilir ve dayanıklı ölçüm sağlar.
· Bağlantı noktasız, sorunsuz kullanım: Katı XEROLYT® referans elektrolit ile membran bağlantı noktasına ihtiyaç duymaz. Tıkanma riski ortadan kalkar, ölçüm güvenilirliği artar.
· Her zaman doğru sıcaklık: Entegre sıcaklık probu, sıcaklık telafisi yaparak doğru ve hassas ölçüm sağlar.
· ISM® – Akıllı Sensör Yönetimi: Tüm kritik veriler sensörde depolanır ve otomatik olarak ölçüm cihazına aktarılır. Hızlı, güvenli ve hatasız sonuçlar için mükemmel destek sunar.
|
Teknik Özellikler |
|
|
Ölçüm aralığı |
pH 0 – 14 |
|
Sıcaklık aralığı |
0 °C – 100 °C |
|
Bağlantı noktası türü |
Açık bağlantı noktası |
|
Şaft Malzemesi |
PEEK |
|
Sensör Türü |
Kombine elektrot |
|
Şaft uzunluğu |
120 mm |
|
Mil Çapı |
12 mm |
|
Kablo |
1,2 m |
|
Parametre |
pH |
|
Referans Sistemi |
Ag+-kapanlı ARGENTHAL™ |
|
Referans elektrolit |
XEROLYT® Polimer |
|
Membran camı |
U |
|
Membran direnci (25°C) |
< 250 MΩ |
|
Akıllı Sensör Yönetimi (ISM®) |
Evet |
|
Sıcaklık probu |
NTC 30 kΩ |
|
Düşük Bakım |
Evet |
|
Sinyal türü |
Analog |
|
Sensör Özellikleri |
Sıcaklık Probu |
|
Mekanik dayanıklılık |
|
|
Otomatik Sensör Tanıma |
|
|
Kalibrasyon Geçmişi Kaydı |
|
|
Numune Hacmi |
>= 20 ml |
|
Kablo Dahil |
Evet |
|
Sayaç Konektörü |
BNC/RCA (Cinch) |
|
Tipik Numuneler |
Su |
|
Bira, Sıvı asıltı toprak |
|
|
Sensördeki Konektör |
Sabit 1,2 m kablo |
|
Numune Bileşimi |
Sulu |
|
Numune Tutarlılığı |
Sıvı |
|
Çamur / bulamaç / süspansiyon |
|
|
Numune Sıcaklığı |
0°-100°C |
|
Minimum Numune Hacmi µl |
20 ml |