Mettler Toledo InLab Solids Pro-ISM Model pH Elektrodu (51344155)
Mettler Toledo InLab Solids Pro-ISM Model pH Elektrodu (51344155)
Mızrak şekilli sensör ucu, et, peynir, hazır yemekler, meyve ve sebze gibi katı ve yarı katı gıda numunelerine kolayca nüfuz edecek şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede, hızlı ve doğru ölçümler mümkün hale gelir. Bu yenilikçi elektrot, gıda güvenliği ve kalite kontrol süreçlerini kolaylaştırırken, kullanıcı dostu yapısıyla verimli ve pratik bir çözüm sunar.
· Açık bağlantı noktası – Tıkanma ve kirlenme riski yok: Yenilikçi açık bağlantı noktası tasarımı, protein kaynaklı kirlenme riskini ortadan kaldırarak güvenilir ve uzun ömürlü kullanım sunar. Yüksek protein içeren peynir, et ve deniz ürünleri gibi numunelerle çalışırken dahi tıkanma sorunları yaşanmaz.
· Bakım gerektirmeyen yapı – Maksimum verimlilik: Gelişmiş XEROLYT® EXTRA polimer referans sistemi sayesinde elektrolit yenilemeye gerek kalmaz. Bu sayede, bakım gerektirmeyen tasarımıyla sürekli ve sorunsuz kullanım sağlar.
Teknik Özellikler |
|
Ölçüm aralığı |
pH 1 – 11 |
Sıcaklık aralığı |
0 °C – 80 °C |
Bağlantı noktası türü |
Açık bağlantı noktası |
Şaft Malzemesi |
Cam |
Sensör Türü |
Kombine elektrot |
Şaft uzunluğu |
25 mm |
Mil Çapı |
6 mm |
Parametre |
pH |
Referans Sistemi |
Ag+-kapanlı ARGENTHAL™ |
Referans elektrolit |
XEROLYT® EXTRA Polimer |
Membran camı |
LoT |
Membran direnci (25°C) |
< 250 MΩ |
Akıllı Sensör Yönetimi (ISM®) |
Evet |
Sıcaklık probu |
NTC 30 kΩ |
Düşük Bakım |
Evet |
Sinyal türü |
Analog |
Sensör Özellikleri |
Kimyasal dayanıklılık |
|
Otomatik Sensör Tanıma |
|
Sıcaklık Probu |
|
Kalibrasyon Geçmişi Kaydı |
Numune Hacmi |
>= 20 ml |
Kablo Dahil |
Hayır |
Sayaç Konektörü |
Esnek (çıkarılabilir kablo) |
Tipik Numuneler |
Meyveler ve Sebzeler |
Peynir |
|
Et ve Balık |
|
Sensördeki Konektör |
MultiPin™ |
Numune Tutarlılığı |
Katı/yarı katı (numune / delme içinde ölçüm) |
Numune Sıcaklığı |
0°-100°C |
Minimum Numune Hacmi µl |
20 ml |